fbpx
 

landat i Gran Canaria

landat i Gran Canaria

Efter loppet i söndags ägnade jag eftermiddagen åt registrera resultaten på hemsidan samt gå igenom diverse efterarbete som kommer i och med loppet. Otroligt spännande att följa deltagarnas utveckling. Tiden bara rann iväg och plötsligt var klockan strax efter sju och jag hade inte ätit. Jag började laga mat samtidigt som jag började titta igenom bilderna som togs av Mathilda under loppet. Så fantastiskt roligt att se alla härliga löpare som orkar med att ta fram en snygg pose även om det var i slutet på ett tufft lopp och de precis tagit sig upp och ned för den tunga delen av banan vid Sten Sture monumentet.

Efter middagen hade jag skypemöte och sedan tog jag mig ut på en löprunda. Det skapas alltid en massa spänningar inför loppet och ett släppa dem med en lång löprunda hade inte kunnat blivit bättre. Klockan var strax efter nio och det var fortfarande varmt ute, sådär alldeles lagom. Det ger en speciell känsla att vara ute och springa på sommarkvällar. Luften känns frisk, det doftar gudomligt och den lugna miljön en söndagskväll ger ro i hela kroppen. Jag sprang bort mot Ångströms och sedan ned mot Fyrisån i Uppsala. Jag sprang därefter genom centrum bort mot Svartbäcken och vände därefter tillbaka hem mot Kåbo. Har du inte provat att springa en sen sommarkväll rekommenderas det starkt.

Imorse klev jag upp strax efter 07.00. Åt frukost och började göra mig redo för dagen. Mycket inplanerat innan 14.30 då bussen avgick mot Arlanda. Dagen började kl.08.30 med ett mycket intressant möte och en trolig ny samarbetspartner Mer info om detta kommer inom kort så håll utkik här på hemsidan. Därefter åkte jag hem och stack ut på en löprunda. Kände mig sliten i sätesmusklerna från gårdagens långpass och fick kämpa på för att hålla tekniken uppe, trots segheten i musklerna känns det verkligen som att det går åt rätt håll teknikmässigt och del för del faller sakta på plats. Tiden gick snabbt på förmiddagen och när jag kom hem var det dags för lunch och sedan hög tid att packa väskan. När väskan var färdigpackad gav jag mig av


  
  
 Nu några timmar senare har jag landat i Gran Canaria och precis kommit hem till Amanda. Ska bli spännande att se vad den här veckan har att erbjuda…

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.