fbpx
 

Julledigheten har nått sitt slut

Julledigheten har nått sitt slut

I helgen tog jag långledigt från träning. Tro det eller ej så finns det mer än bara träning, försöker i alla fall övertala mig det ibland 🙂 Välbehövligt nu när min fot kändes mer öm efter senaste passet.
I lördagsmorse åkte vi upp till London för att träffa Chris pappa. En ganska lång tågresa där vi passade på att jobba ikapp lite. Jag är mitt uppe i planeringen för mitt nystartade företaget och det är otroligt spännande att komma igång. Men eftersom det fortfarande är julledigt så passade vi på att åka och shoppa och bara njuta av de sista dagarna…minns inte när jag shoppade så mycket kläder sist?!

IMG_0963.JPG

IMG_0964.JPG

IMG_0966.JPG
När vi bor hos chris pappa brukar vi alltid passa på att åka och shoppa på Blue Water som ligger 5min från sär han bor. Om du gillar köpcentrum så skulle jag verkligen rekommendera dig att ta tåget dit nästa gång du ska till London!IMG_0962.JPG

IMG_0960.JPG
I söndags gick vi upp tidigt för att ta med Chris pappa på en överraskning. Han älskar fotboll och älskar att titta på fotboll live. Vi tog därför med honom och tittade på en match i FA-cupen, QPR mot Sheffield United. Så himla roligt att han inte hade en aning förrän vid i stort sätt stod utanför portarna.

Efter matchen åt vi mat sen fick jag skynda till tåget för att åka till flygplatsen och ta mig hem till Sverige igen. Tog ett tidigare tåg för att minska stressen på flygplatsen då jag visste att min väska skulle väga för mycket och jag skulle behöva packa om.

IMG_0959.JPG

Första gången jag ser en HELT tom perrong i England!

IMG_0956.JPG

Trött tjej som fyller på med Costa Kaffe!!

IMG_0961.JPG

Far och son

IMG_0958.JPG

Många tågbyten för att komma till rätt plats…

IMG_0955.JPG

Glada efter en bra match. Blev lite irriterat i QPR fansen runt oss på slutet. Kändes som att halva arenan tömdes sista 5min. Långt ifrån nöja supportrar!

När jag kom till flygplatsen gick allt ganska snabbt. Checkade in min väska bara på några minuter. Tror aldrig det gått så snabbt och sen var det inte så mycket folk vid säkerhetskontrollen. Väl inne på flygplatsen var allt mindre lyckosamt. Det blev försening efter försening.. Jag skulle åkt 20.30 och varit hemma vid midnatt, senaste uppdateringen var 23.15 engelsk tid, vi fick ett gatenr ca 30 min innan avgång men när vi väl kom dit fanns ingen personal där.. Efter att vi stått där ett ta plingade det till i allas telefoner och meddelande från Norwegian. Ny tid 07.00 imorgon bitti. Det är inte sant!!! Ca 1-2 h senare slutade det med att alla resenärer fick tåga genom hela Gatwick (kändes det som) för att komma till ett hotellet. Efter mycket om och men somna jag vid 2 tiden och strax efter 11 lyfte vi! Vilken resa och vilket avslut på ledigheten…inte den jag önskade men hellre att de blir försening än att vi åker i dåligt väder, speciellt med allt som hänt. Trots detta har det varit en underbar ledighet och jag är fulladdad med massor av energi för ett nytt spännande och förhoppningsvis händelserikt år!

IMG_0951.JPG

 

SÅ TRÖTT på den där skärmen, vet inte hur länge jag satt och bara stirrade på den !! 

 

IMG_0947.JPG

Fick lite sömn och frukost innan planet äntligen gick hem.

IMG_0949.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.