fbpx
 

Julledighet

Julledighet

06.00 ringde klockan imorse. Jag packade resväskan med massa julklappar och gjorde mig redo för att åka på julfirande i England. Innan jag tog mig till flygplatsen åkte jag till gymmet för att träna sista passet innan julafton. Inte vilket pass som helst utan mitt femte pass som jag faktiskt springer sedan min fotskada. Fortfarande inte jublande lång sträcka men ändå, JAG SPRINGER :)! Min fotskada tog 7 veckor att läka och är fortfarande inte helt återställd men jag är på god väg. Jag har tränat varannan dag sen en liten tid tillbaka. Passet har innehållit 1h rehab och därefter löpning, första passet var endast 5 min löpning men nu är jag uppe i 15min. Jag har sprungit på löpband och det har gått bra. Rehaben har jag tränat i 7 veckor och vissa dagar har det varit riktigt motigt för att det inte känts som att jag kommer någon vart utan står och trampar på samma ställe. MEN NU börjar jag få effekt och jag känner skillnad både i vardagen och när jag springer. Helt fantastiskt. Bästa julklappen jag kunnat önskat mig. Jag lovar, det är värt allt slit.

Foten känns som sagt mycket bättre men jag försöker att inte skynda utan tar det steg för steg. Det är ett par veckor kvar tills jag kan återgå till den träningsdos jag hade innan jag skadade mig. Men det får ta lite tid. Huvudsaken att jag kan träna och att jag känner att jag utvecklas med träningen som inte handlar om att springa. I slutändan tror jag att det är det som kommer räknas.

Efter träningspasset mötte jag upp mamma och bjöd henne på lite lunch och nu har hon precis lämnat mig på Arlanda airport. För en gång skull kom jag i bra tid och behöver inte stressa. Sitter just nu och väntar på att få reda på vilken gate jag ska till. Som jag har längtat efter den här ledigheten. Så skönt att inte har något inplanerat ett par veckor och bara få vara. Det ska bli ett efterlängtat julfirande, sovmorgon varje dag, massa mys framför tv:n och istället för att springa på löpband väntas härlig löpning längs strandpromenaden. Jag kan inte klaga.

GOD JUL ALLA!

Ta hand om varandra och njut <3

IMG_0304.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.