fbpx
 

John Tunell v.2

John Tunell v.2

Hur har din träningsvecka sätt ut?

Ons: Intervall 3(3-2-1min), 30 sek repsvila och 2min setvila
Tors: Vila
Fre: (Förkyld)
Lör: (Förkyld)
Sön: Snabbdistans 4x1km, 5 min vila
Mån: Vila
Tis: Distans 80min, tempo: 60-70%

Vad är det bästa med veckans träning? Skönt att köra distans och känna att flåset börjar förbättras.

Har du någon favoritövning/favoritpass från veckas träning? Jag hade verkligen sett framemot snabbdistanspasset! Men kände mig inte alls redo i kroppen pga förkylning. Så fick köra på lugnare än vad jag hade velat. Utifrån förutsättningarna var ändå det de roligaste passet.

Är det något som du skulle vilja förändra i den träning som du gjort denna vecka? Ska försöka hålla mig borta från människor så man slipper bli förkyld..

Har du något tips till läsarna om de skulle vilja prova något av dina träningspass från denna vecka? Igen, dynamiska stretchen om man inte prövat det ännu! Otroligt effektiv. Känns också som att man är snäll mot kroppen när man sträcker ut både innan och efter.
Annars gillar jag distanspassen just nu. Att vara ute och lunka när hösten kommer med alla härliga färger är väldigt avkopplande!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.