fbpx
 

Intervaller, sol och bad

Intervaller, sol och bad

Det bästa med semester måste ändå vara att inte behöva ställa klockan. Imorse vaknade jag strax efter nio utan att behöva höra det där larmet som man ligger och väntar på hela morgonen. Så himla skönt. Jag gick upp och åt frukost och körde spiral stabilisering.

Därefter var det dags för intervaller. Idag var det en riktigt varm dag så jag ångrade att jag inte tog mig upp lite tidigare. Jag fick en del konstiga blickar. Dem undrade nog om jag var tokig som sprang i den där värmen. Trots värmen kändes tekniken riktigt bra, och jag håller nu bättre kontroll på problematiken med utsida vad.

Efter passet lade jag mig i solen en stund för att hinna återhämta mig inför Amandas vattengympa pass. Skjut roligt – Hon är en stjärna på det hon gör.

Imorgon har jag vilodag och på lördag väntar 1 min intervaller. Det är perfekt att springa längs med strandpromenaden. Tror jag ställer klockan då så att jag kommer upp innan det blir för varmt!


  
  

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.