fbpx
 

Instruktör i Spiral Stabilsering

Instruktör i Spiral Stabilsering

Under våren har jag gått steg I i Spiral Stabilisering. En fantastiskt bra utbildning som leds av Jesper Jonsson och Magnus Fredriksson på Viking Rehab i Uppsala (www.vikingrehab.se). Jesper var med på träningslägret i Spanien och första dagen där nere hade jag min praktiska examination. I slutet på denna månad ska jag fördjupa mig ännu mer inom området och gå steg II i Spiral stabilisering.

Jag har själv jobbat med mina spirala muskelkedjor sedan min skada i höstas. Jag känner att det har hjälpt mig oerhört mycket i löpningen och jag är övertygad att det kan hjälpa många, många fler att hålla sig skadefria, både inom löpning och andra idrotter.

Vill du veta mer om Spiral stabilisering?

Jag kommer att hålla i en föreläsning om detta relaterat till löpning och löparskador i slutet på denna månad. Datumet är inte ännu spikat men håll utkik här på bloggen för exakt tid och datum om du är intresserad av att delta. Du kan även maila mig på info@imarunner.se så ser jag till att skicka ut information till dig när det är dags.

IMG_3127

Mycket nöjd över att vara utbildad instruktör inom Spiral Stabilisering.

IMG_3128

Här gör sig ett gäng från klubben sig redo för sitt första pass i Spiral Stabilisering på träningslägret i Spanien.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.