I'm a runner | Inspirerad till tusen
4195
post-template-default,single,single-post,postid-4195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Inspirerad till tusen

Inspirerad till tusen

Wow. Vilken föreläsning. Jag fick idag chansen att lyssna på Annelie Pompes föreläsning på USIF. Jag var fast från början till slut. Vilken fantastisk kvinna! Vilken styrka, vilja och målmedvetenhet!

Föreläsningen innehöll så mycket. Så många bitar som är värda att tänka igenom, om och om igen!

Jag blev så glad och lycklig när jag fick höra hennes historia, hon visar verkligen på vilken betydelse vår inställning har till saker och ting. Samtidigt som jag var inspirerad till tusen efter föreläsningen så kände jag mig samtidigt så tom.

Vilket är mitt mål? Vad behöver jag för att nå dit? Vad är mitt första steg?

Efter föreläsningen satte jag mig i ett hörn på gymmet. Jag började läsa hennes bok undertiden som jag väntade på min pojkvän och min kompis som passade på och träna ett pass. Jag kom in på ett avsnitt om att vara modig, så jag tänkte börja med det, att vara modig.

Tack Annelie för en otroligt inspirerande kväll! 

 Ett superbra julklappstips! 

No Comments

Post A Comment