fbpx
 

Ingen smärta alls

Ingen smärta alls

Ingen smärta a l l s vid gårdagens löppass, LYCKA!! Det har varit mycket rehab och kommer fortsätta att vara det även en period framåt då ett smärtfritt pass inte säger jättemycket och jag behöver fortfarande bli starkare och rörligare. Men oavsett detta betyder det otroligt mycket att känna att foten ändå fungerar och att det troligtvis finns ett slut på denna smärta. Tålmodighet är något jag kommer tjata om, för det handlar många gånger om det!

Det har tagit lång tid, längre tid än vad jag själv trodde, men frågan är hur lång tid till det skulle ha tagit om jag inte träffat Simone på Physio TopLevel i Uppsala. Han använder en utrustning som kallas för Human Tecar som förstärker och skyndar på kroppens egna läkningsprocesser. Hans behandlingar gav bra effekt och utan den tror jag att jag inte kunnat springa ännu och jag hade riskerat kompensatoriska skador i andra strukturer då jag till en början haltade, men efter första behandlingen försvann smärtan när jag gick och kunde därmed gå normalt…och igår sprang jag h e l a passet utan smärta…För evigt tacksam!

IMG_0972

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.