fbpx
 

I’m a runnerloppet

I’m a runnerloppet

Efter flera veckors arbete kan vi nu äntligen ta emot anmälningar till I’m a runnerloppet 2015. Är du redo att ta dig an årets löparutmaning?

Loppet är 5km och utmärker sig från andra lopp i landet genom att du kan springa det 6 gånger per år. Målsättningen med loppet är att fler antal lopp per år kan bidra till en bättre hälsa genom att inspirera till en ökad följsamhet i löpträningen.

Första loppet är i april och du kan sedan delta en gång i månaden fram till september. En fantastisk möjlighet att utmana dig själv och dina tidigare tider för varje månad. Du väljer själv om du vill promenera, jogga eller springa. Du kan enkelt följa din fysiska utveckling på “ditt konto” här på hemsidan. Du får inlogg till ditt konto direkt vid anmälan.

I’m a runnerloppets vision är att uppmärksamma det starka sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa. Vi har därför inlett ett samarbete där du som deltagare har möjlighet att skänka pengar till organisationen “Aldrig Ensam”. Aldrig ensam vill skapa en mer öppen dialog kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa och arbetar dagligen med att sprida detta. Kropp och själ går hand i hand. Idag är det många som lever med psykisk ohälsa och vi behöver tillsammans hjälpas åt att stoppa denna nedåtgående trend.

Ta utmaningen i dina egna händer och anmäl dig redan nu: www.imarunnerloppet.se

IMG_1777 2

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.