fbpx
 

Im a runner

Hallå!

Vad kul att du hittat till I’m a runner! Här kan du läsa mer om vad vi har för mål och hur vi vill nå dessa mål. Och tveka aldrig att höra av dig till oss om du har någon fråga eller fundering!

 

Vår affärsidé

Im a runner vill främja långsiktig hälsa utifrån aktuell vetenskap. Detta gör vi genom att erbjuda tjänster inom personlig träning där individens utveckling står i centrum.

 

Vår vision

I’m a runner vill bidra till ett friskare Sverige. Med en djup och bred kunskap engagerar vi individer till att prioritera sin hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Det vill vi uppnå genom att inkludera hela kroppen och alla faktorer som är kopplade till hälsa såsom träning, kost, mental hälsa och omgivning.

I ett tekniskt omvälvande liv och en dynamisk värld har människor mindre och mindre tid. Trender som digitalisering och globalisering gör att människor ser mer kortsiktigt än långsiktigt. Det resulterar i att individen oftast får svårt att prioritera det som är egentligen borde stå den närmast om hjärtat; hälsan. Vi vill ändra på det. Vi vill få dig att inse den viktiga innebörden av att sträva mot en bättre hälsa. Om individen går miste om denna viktiga insikt, så blir den resterande tiden mindre och sämre i kvalité. Vi vill inte bara att individen ska må bättre av vår verksamhet, utan även arbeta för att förebygga framtida skador och sjukdomar. Ta dig därför tid att må bra! Och låt oss vägleda dig till en bättre hälsa!

 

Vad erbjuder vi?

Im a runner säljer personliga träningspass, träningspass i grupp, löpprodukter, event och företagspaket. Förutom detta arrangerar även Im a runner ett motionslopp, Im a runnerloppet. Företagets försäljning består i huvudsak av tjänster. Klicka dig gärna runt på vår hemsida för att läsa mer om det vi erbjuder!