fbpx
 

Hannah Wahlberg v.2

Hannah Wahlberg v.2

Hannah är nu inne på sin tredje träningsvecka av fyra innan hon ska testa sig själv igen på det testet hon gjorde vecka nr 1. Hannah följer ett träningsprogram som jag lagt upp individanpassat just nu för henne. Här nedan kan ni se hur Hannahs vecka nummer två känndes.

Hur har din träningsvecka sätt ut?

I måndags körde jag intervaller med 4.30 tempo i 3, 2 och 1 minut. På onsdagen sprang jag backintervaller igen. Sedan styrka efter båda passen! Tyvärr var jag förkyld i slutet av veckan och kunde inte köra de två sista passen.

Har du någon favoritövning/favoritpass från veckas träning?

Intervallerna på måndagen i högt tempo i 3, 2 och 1 minut

Är det något som du skulle vilja förändra i den träning som du gjort denna vecka?

Jag önskade att jag hade varit frisk och kunnat köra alla pass under veckan.

Har du något tips till läsarna om de skulle vilja prova något av dina träningspass från denna vecka?

Intervallträningen från måndagen med stegvis kortare intervaller

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.