fbpx
 

Första “riktiga” arbetsdagen

Första “riktiga” arbetsdagen

Dagen började med ett högt inspirerande snack med mannen på bilden här nedanför, om du inte känner igenom honom är det dags att lägga han på minnet. För det är ingen mindre än Pa Sandberg. En otroligt duktig terapeut! Han är zonterapeut i grunden och har en unik förmåga att hjälpa människor som fastnat i livet av någon anledning (tex personer som är utbrända, stressade, har smärta, fått en allergi, har fått försämrat immunförsvar eller liknande). Hans detektivarbete att finna orsaken till att du “fastnat” och hans förmåga att skapa perspektiv på saker och ting är fantastiskt. Han hjälper dig att finna svaren. Så har då något långdraget som inte vill ge med sig. Kika in på Pa:s hemsida och lär av någon som kan. Eller varför inte boka in ett möte med honom? http://www.pasandberg.se/

Café Linne i Uppsala.

Efter mötet med Pa tog jag mig till Moe Joe’s, åt lunch och jobbade. Under hela julledigheten har det nya bokningssystemet varit i fokus. Det har varit mer än jag trodde att rodda i, men nu börjar det ordna upp sig och vi är LIVE.

Nu kan du boka gruppträningspass, introkurser, löpanalyser, personliga träningspass samt I’m a runnerloppen på samma sida. Från att tidigare haft tre sidor till att nu ha en känns toppen att nu ha allt samlat på samma ställe och du får en bättre översikt av vad du är inbokad på.

Uppe i menyraden på “BOKA” finner du bokningssidan. Via menyn på vänster sida kan du se vilka tjänster du kan välja mellan.

För att boka in dig på pass skapar du ett konto längst ned i menyraden och sen är det bara att boka in det du önskar 🙂 Hör av dig om något skulle strula så löser vi det: info@imarunner.se

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.