fbpx
 

Föreläsningar och spännande utställare

Föreläsningar och spännande utställare

Vilken dag det blev. Vi lyssnade på flera förläsningar och kikade runt bland utställare på Allt för Hälsan mässan i flera timmar. Det var mycket intryck under dagen och när vi satt i bilen på vägen hem kände jag mig mättad av information. Mycket av mitt fokus på mässan var just kost. Vilken kost gör att jag kan prestera på en högre nivå samt vilken kost gör att jag återhämtar mig på bästa sätt? Något som också intresserat mig mer under den senaste tiden är vilken kost som är bäst för mitt mående, min mage och min hud.

Jag försökte att vara lite extra kritisk när jag gick på mässan. Alla vill sälja sina produkter och självklart anser dem att deras produkter är dem bästa, konstigt vore väl annars? 🙂 Men bara för att produkten har fungerat/fungerar för någon behöver det inte betyda att den är aktuell för mig. Det beror ju såklart på vem man är och hur man är uppbyggd. Jag tror att det är därför att en av anledningarna till att det inte finns några klara riktlinjer är att det skiljer sig mycket från individ till individ.. Det pratades bland annat mycket om vitaminer och mineraler och vad brister i detta kan ger olika symtom både i och utanpå kroppen. Ett annat hett ämne är även gluten. Jag försöker just nu lära mig ännu mer om dessa områden för att kunna prestera bättre på träning och tävling.

Vi gick även på en spännande föreläsning om stress, och hur lätt det egentligen är att varva ned, bara man ger det några minuster om dagen kan stressnivåerna sjunka enormt. Den stora hemligheten är att ANDAS! Andas långsamt och blunda. Testa själv i 1min här och nu och se hur du känner!

 

IMG_9678-1.JPG

IMG_9688-1.JPG

IMG_9667-2.JPG

IMG_9680.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.