fbpx
 

Ett betydelsefullt år

Ett betydelsefullt år

Det är nu bara några få timmar kvar av 2014 och ett nytt spännande år väntar. Innan det nya året firas vill jag titta tillbaka på det gångna året och dela med mig av 3 saker som varit väldigt betydelsefulla för mig.

 

Året började väldigt vilset. Jag visste inte vad jag ville, visste inte om jag trivdes i min roll på min arbetsplats, jag ville något mer, det kändes som om jag hölls tillbaka och kände inte att jag utvecklades. Jag tränade utan målsättning och det kändes som att jag bara stod och trampade på samma ställe. Vad var meningen med allt? Hur vill jag egentligen leva mitt liv? Vad gör mig lycklig och vad är betydelsefullt för mig?
Detta var stora frågor som cirkulerade i mitt huvud och jag hade till en början inget bra svar på det.
I maj månad tog jag steget ur det vilsna och bestämde mig för att börja satsa på löpningen igen. Jag hade försökt lite på egen hand men jag visste att det inte skulle gå utan en coach vid min sida. Nu när jag bestämde för att satsa till 100% igen var det viktigt att välja en tränare med samma filosofi som jag och det är inte alltid så lätt… jag kände bara en person som jag kunde lägga mitt förtroende på och det var Cai Bäck, men frågan var om han hade möjlighet att vara min coach och allt vad det innebär. Vi pratades vid på telefon och sen var vi igång 😀 vilken lycka, vilken lycka att han tror på mig och vill ge mig en chans trots 24 år fyllda och att jag har många delar som jag behöver jobba mycket med. Jag behövde verkligen börja om helt från början med teknik- och grundträning. Även om det kommer bli en lång resa är det första steget nu taget och jag har tagit det tillsammans med min tränare. Det har varit endel motgångar men det viktigaste av allt är att det går framåt, det är det som betyder något!
Den andra stora händelsen detta år var när jag sade upp mig på mitt arbete. Ett jobb som jag drömde om att få jobba med sedan mitten på högstadiet. Jag har jobbat där i två år och haft underbara kollegor. Trots att det var mitt drömjobb trivdes jag inte i min roll och det kändes som att jag hade så mycket mer att ge men kunde inte få ut det där. Jag har under hela året tänkt på det men inte vågat säga upp mig. Svårt att lämna en ekonomisk trygghet men en god vän sa till mig en gång, vi behöver lära oss att bli trygga i det otrygga, och det har jag tagit med mig. Men det var inte förrän första december jag vågade ta steget, och det var tack vare det fina stödet jag fick av min vän filip. Otroligt betydelsefullt.
Och då kommer vi in på min sista punkt. Hur betydelsefulla min familj och mina vänner är och hur förevigt tacksam jag är att ni stöttat mig i min ovisshet och att ni alltid bryr er! Ni är fantastiska <3
Så underbart att ni även ställer upp när jag kommer på nya idéer som att starta ett motionslopp, och inte bara 1… utan 6 stycken lopp under ett år. Att ni alltid ställer upp är ovärderligt.
År 2014 har för mig handlat om att hitta mig själv och göra vad jag mår bra av. Löpningen är mitt allt och att nu få jobba med det i mitt nystartade företag är en dröm som jag inte ens vågat drömma om.
År 2015 kommer bli ett spännande år, jag är inte längre vilsen. Jag vet vad jag vill och är målmedveten. Jag känner att jag utvecklats mycket de senaste månaderna och är redo att satsa på en ny nivå.
Jag hoppas att jag kommer kunna hjälpa någon annan att ta steget att leva sin dröm, ibland behövs det en extra push, precis som det behövdes i mitt fall!!
Gott Nytt År vill jag önska er alla! 
Visa kärlek, skratta och lev livet precis så som du vill. Och kom ihåg, det kan hända mycket under ett år <3
Dela gärna med dig av det som varit extra betydelsefullt för dig under det gångna året! Kram L ✨
8
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.