fbpx
 

Erik Sjulander

Erik Sjulander

Runners Journey står för en löpares resa där du som läsare kommer att ha möjlighet att följa en persons löpträning under en månads tid. Månaden därefter får du följa en ny person. Förra månaden fick ni följa John Tunell och denna månad kommer ni att få följa Erik Sjulander. Personerna som deltar i Runner’s joruney får ett löpträningsprogram för en månads tid. I början av träningsperioden kommer löparen att få göra ett testlopp och även ett i slutet av träningsperioden för att se om träningen haft någon effekt. Jag lägger upp programmet utifrån individen och du som läsare kommer en gång i veckan få läsa hur träningen går för löparen.

Skulle du vilja få ett träningsprogram för en månads tid och delge din träning 1 gång i veckan på bloggen? maila mig info@imarunner.se

Namn: Erik Sjulander

Berätta kort om dig själv: 28 år gammal, jobbar som jurist i Gävle med ett stort intresse för träning!

När började du att löpträna? Jag har löptränat som komplement till andra idrotter sedan jag var liten, kanske 8-9 år.

Vilka är dina träningserfarenheter? Jag har huvudsakligen hållt på med judo men testat på och tränat de flesta av de vanliga idrotterna såsom fotboll, ishockey, volleyboll och tennis. Nu fokuserar jag ganska mycket på längdskidor och åker långlopp som t.ex. Vasaloppet.

Vilket är ditt bästa löparminne? En lång och skön morgonrunda i skogen, när allt kändes rätt helt enkelt

Hur ofta tränar du i veckan? 4pass/v

Beskriv hur en vanlig träningsvecka kan se ut för dig: Vanligtvis 2 löppass och 2 pass som är mer styrketräningsbetonade.

Berätta vad löpningen betyder för dig med 3 ord: Energigivande, Utvecklande, Konditionsträning

Vilken målsättning har du med löpningen? Mitt kortsiktiga mål under kommande månad är att förbättra min tid på 10 km. Det långsiktiga målet är att förbättra konditionen på de längre distanserna och kanske orka med ett Marathon.

Vilka är dina personliga rekord? Det senaste rekordet var på 10 km som jag sprang på precis under 50 min, 49:58 för att vara exakt 🙂

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.