I'm a runner | En vit morgon
4182
post-template-default,single,single-post,postid-4182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

En vit morgon

En vit morgon

Imorse vaknade jag till ett vitt Uppsala. Så vackert att se det mörka gröna gräset nu lysas upp med vit vacker snö.

Jag sprang mitt morgonpass som vanligt, jag tog idag en tur bort mot daghammarsköldsväg för att se om det var mindre slask på vägarna där. Cykelvägen var fri från all snö och slask och det gick alldeles utmärkt att springa där. Så gillar du inte det slaskiga väglaget kan jag verkligen rekommendera denna väg för sig som bor i Uppsala.

På kvällen var det dags för Im a runner Autumn Camp och vi sprang då intervaller i Engelska parken. Det var halt på vissa delar av passet men vi utnyttjade underlaget till att springa så tekniskt rätt som möjligt. Med isigt underlag “tvingas” vi springa mer löpekonomiskt genom att vi inte kan skjuta ifrån med hjälp av foten, då glider vi bara undan. Istället sträva efter att lyfta foten så snabbt som möjligt från marken utan att aktivt skjuta ifrån via foten. Vi körde långa intervaller vilket gjorde att farten blev lite lägre och därmed lättare att kunna påverka tekniken.

Testa och se vad du tycker!

No Comments

Post A Comment