fbpx
 

Drivhuset meet-up

Drivhuset meet-up

Senaste månaderna har varit fullspäckade från tidig morgon till sen kväll. Så fantastiskt roligt att det hänt mycket på kort tid men mindre roligt att jag varit tvungen att prioritera bort bloggen. Detta är något jag jobbat för att kunna ändra på så från och med 1 maj har jag därför gått ned i min anställning som fysio på Ekeby Hälsocenter. Nu jobbar jag drygt 1.5 dag/v för att kunna lägga resten av tiden på företaget. Jättespännande att se vart detta kan leda till. Jag vill dela mer kunskap om löpning men också hålla er uppdaterade på vad som händer i “Im a runner”.

Sedan ett par månader tillbaka har jag fått en kontorsplats på Drivhuset i Uppsala som stöttar unga entreprenörer och företagare. Ikväll anordnades en meet-up kväll på Drivhuset där flera etablerade företagare och nyföretagare träffades för att nätverka. Superkul! Följ Drivhuset på facebook för att inte missa nästa mingelkväll, Drivhuset Uppsala.

Nu laddar vi batterierna inför Blodomloppet i Uppsala imorgon!

 

IMG_5740.JPG IMG_5741.JPG IMG_5739.JPG IMG_5742.JPG

Träffade superhärliga Klara-Maria som skriver bloggen Entreprenörden, kolla in hennes blogg här! IMG_5738.JPG

IMG_5743.JPG

Lisa Stenvinkel var också på plats, vi sågs senast på Relationsdagen. Lisa och hennes bror driver företaget 15:21 och gör supersnygga accessoarer gjort av kork – jag investerade i det supersnygga Iphoneskalet.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.