fbpx
 

Din förberedelse är avgörande

Din förberedelse är avgörande

Din prestation vid en tävling eller vid ett träningstillfälle kommer att påverkas utifrån hur dina förberedelser ser ut. Dels utrustningsmässigt men även hur du förbereder dig med kost, sömn och även mentalt. Alla bitar har sin påverkan och beroende på hur vi är som person kommer vissa delar vara mer viktiga än andra. Vissa delar finns där mer eller mindre automatiskt utan att du behöver lägga energi på det medan vissa delar behöver arbetas mer med. Jag skulle säga att alla delar är lika viktiga och det går inte att utesluta något för då kommer detta indirekt ha en negativ påverkan på resultatet i slutändan ändå.

För mig är mitt största problem sömnen. Inte för att jag har svårt att sova, jag sover oftast som en stock, utan snarare att jag aldrig går och lägger mig trots att jag påminner mig om att sömnen är viktig känner jag ofta just då att något annat är viktigare att hinna med och då är det sömnen som drabbas…. jag känner nästan hur mina ögon vill slumra till redan nu 🙂

Hur ser du på detta? Prioriterar du alla dessa delar lika högt? Är det någon del du jobbar extra mycket med just nu? Har du några tips att dela med dig av för att få en balans i dessa delar?

30

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.