fbpx
 

Den bästa morgonrutinen

Den bästa morgonrutinen

Jag har länge haft en bild av hur min perfekta morgonrutin ser ut. Tänk dig att vakna i din egna takt utan ringklockan, kliva upp, sätta på kaffet, träna spiral stabilisering och ta en dusch. Göra i ordning en frukost innehållande yogurt & muslii, ett gott saftigt bröd och nybryggt kaffe. Därefter krypa ned i soffan i en stor härlig filt, äta frukost i lugn och ro och läsa tidningen. Hur härligt låter inte det?

Inte så märkvärdig ändå och verkar heller inte så krångligt att få till! Men i vardagarna är det minst sagt omöjligt. Då prioriteras snooze-knappen tills det börjar bli, minst sagt, stressigt att ens få i sig frukost! Ska jobba på den morgonrutinen i höst. Men nu är det lördag, inga tider att passa, och jag tänker börja min morgon precis såhär. Och sen springa ett varv runt Kungsholmen och kanske ta ett dopp i de blå som avslut!

Hur är ser din morgon ut idag och hur ser din drömmorgon ut?

L

 

 

2 Comments
 • Kristian Nilsson
  Posted at 10:58h, 28 juli Svara

  Kontraster. Min morgonen börjar med att jag avlöser hemtjänsten som vakat på en av mina tvillingpojkar (har 3 barn. 2 på 2 år och en 9-åring). Medicinerar den lille sjuka, sedan kopplas matpumpen in och de friskare får frukost. Sedan kämpar vi resten av dagen med att inte deppa ihop över hur livet tog en oönskad vändning för alla mina barn och att det var 2 veckor sedan jag tog mig ut att springa sist. Tro mig, jag vill bara erbjuda kontrasten. Det här har varit mitt liv länge och jag behöver inte “gnälla ut” för att må bättre. Drömmorgonen skulle väl vara äldre barn som blivit friskare och klarar sig mer själv utan vård och att man fick ta några lugna mornar utan stress och kanske tid för en löprunda. Eller nej! Tänk att få ta en obegränsad sovmorgon! Kanske när jag är pensionerad 😅

  • Linda
   Posted at 16:21h, 06 augusti Svara

   Tack för att du delar med dig Kristian!! Hoppas att du snart kan få uppleva din drömmorgon men framförallt att dina barn blir friska. Styrkekramar!!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.