fbpx
 

Christmas day

Christmas day

Det känns lite konstigt att fira jul på juldagen, men eftersom att vi i år firar jul i England så är det den 25:e som gäller. Jag kom till England i tisdagskväll, jag var helt slut efter resan och somnade ganska tidigt. Igår blev det en mysdag med papparkaksbak, dekoration av pepparkakshus och inslag av det sista julklapparna. Vi tittade även på The Grinch, men jag såg ca 1/3 av filmen innan jag somnade. Helt otroligt att man inte kan hålla sig vaken!IMG_0185-0.JPGIMG_0186-0.JPG

Min pojkväns lillasyster var otroligt förväntansfull för juldagen och gjorde allt för att inte Tomten skulle missa henne bland alla andra barnen som skulle få julklappar. Innan hon gick och lade sig tog hon fram ett fat för att lägga fram mat till Tomten, han fick mjölk, mince pie och en liten godisbit. Och självklart såg hon till att renarna också fick mat, en morot och lite havregryn blev det till dem, haha 🙂

IMG_0187-0.JPG

Imorse kom hon in och väckte oss skrikandes “Father Christmas has been, my sack is full of christmas presents”! Haha, underbart sätt att vakna på 🙂

Efter all julklappsöppning och julfrukost tog vi oss ut på en löptur. Hade inte kunnat önskat bättre väder. Det var ca 8 grader och SOL! Även om jag längtar lite efter riktigt vinterväder med massor av snö kunde jag inte klaga på detta. Jag har sprungit 15min på löpband ett par pass i rad utan att ha förvärrat smärtan i foten så idag provade jag att springa 20 min. Hittills känns det bra och jag hoppas det fortsätter att gå åt detta håll. Fantastisk känsla att kunna springa utomhus igen, hade inte kunnat önska en bättre juldag.

Vi firar jul på Isle of Wight, en Ö som ligger söder om England. Idag sprang vi längs strandpromenaden i Ryde.

imageimageimageimageimage

Hoppas att du haft en fantastisk juldag!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.