fbpx
 

Challenge yourself today

Challenge yourself today

Det här med utmaningar! Dem kan vara sådär sjukt inspirerande att man bara vill kicka igång dem direkt. Se hur långt man kan nå. Se om man kan övervinna sig själv. Kunna känna sig starkare än någonsin.. Sen kan man komma till den där punkten när utmaningen är igång men resan mot målet inte går spikrakt. Utvecklingen stannar av. Kanske har man till och med backat några steg bakåt. Tunneln mörknar. Man börjar tvivla. Tvivla över sin förmåga att klara av utmaningen. Man håller fast och försöker påminna sig själv om att det inte alltid går framåt. Ett steg bakåt och sen två steg fram. Det är ju så det är… Eller? Ett av delmålen i utmaningen börjar närma sig. Pressen ökar och kanske börjar prestationsångesten leta sig fram. Vart kom den ifrån? Ångest? Ångest över en prestation. Ångest över att det inte ska gå som väntat. Men varför?

Det här är tankar jag ständigt fightas med. Att känna press över att prestera. Vem är det som skapar denna press? Vart kommer den ifrån? Är det bara jag?

När jag startade I’m a runnerloppet ville jag skapa ett prestigelöst motionslopp. Ett lopp där varje individ är i fokus och där den långsiktiga hälsan prioriteras. Jag ville skapa en utmaning med flera delmål och flytta fokus från prestation till följsamhet. Det är följsamheten i träningen som är värdefull i slutändan. På en månad kan det hinna hända mycket. Kanske inte tidsmässigt. Kanske inte på pappret. Ett resultat kan handla om så mycket, dagsform, väder och vind är bara några faktorer. Oavsett resultatlistan kommer du att med en regelbunden träning vara starkare. Inifrån och ut.

Tar du an utmaningen där din långsiktiga utveckling är i fokus? Läs mer om loppet här: www.imarunnerloppet.se

2021 22

1Comment

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.