fbpx
 

Bra start på resan..

Bra start på resan..

Imorse sov jag ut för att återhämta mig från den långa resan. Jag fick lite jobb gjort innan jag bar mig ut för att screena av området. Det var distans på schemat och sprang ned mot havet. Jag hittade på en perfekt strandpromenad att springa längs med. Så underbart. Så vackert.

Det var 30 grader mitt på dagen, av någon anledning tyckte jag att det var smart att springa då. Tror jag ändrar tidpunkt imorgon.
  

Efter träningen tog jag mig hemmåt och mötte upp Amanda som precis slutat arbetet. Vi laddade igång inför kvällens match. Vi tittade på matchen på en pub här på Gran Canaria. Vi fick supportersällskap av två jättetrevliga svenskar, vi alla hejade in i det sista. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen när det var dags för straffar. Vilken kväll. Vilken insats. Vilka hjältar. Jag är djupt imponerad!
  

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.