fbpx
 

Blogger Boot Camp

Blogger Boot Camp

I lördags deltog jag på Blogger Boot Camp på KTH. Det blev en fantastisk dag med en massa energi, glädje och rörelse.

Jag började morgonen med att delta på ett traillöppass. Jag har inte sprungit mycket i skogen alls sedan jag påbörjade min satsning igen utan kunde bara springa på asfalt. Sprang jag på mjukt underlag fick jag ont. Nu är fötterna starkare och det går mycket bättre nu. Det är så härligt att springa i skogen, även om jag gillar känslan att springa snabbt på plan och bar mark så ger det en annan upplevelse som jag gärna alternerar min träning med. Lätt hänt med traillöpning är att tappa lodlinjen och bli sittande i steget, för att inte riskera att du skadar dig är det värdefullt att ha med detta i åtanke.

Efter trailpasset så deltog jag på två föreläsningar, en om hur vi ökar trafik till bloggen och en om fotografering. Spännande. Kategorier och tags var viktiga delar att ha koll på, känner att jag behöver se över mina egna 🙂

Jag deltog även i ett yoga pass. Avslappnad och i harmoni var jag redo att ta mig an mitt egna löpteknikpass som jag skulle hålla i, “spring dig skadefri”, vilket var ett ämne som lockade. Det blev fullsatt grupp. Med en god löpteknik kan vi springa oss skadefria och mitt stora mål med det jag gör är att just minska förekomsten av skador kopplat till löpning. Löpning ska vara återhämtande och inte nedbrytande och bidragande till skador. Då är det något som är på tok!

Jag ska skriva om löparskador här på bloggen där jag kommer att ta upp just hur vi når orsaken till problematiken och förebygger för att inte skadan ska komma tillbaka. Är det någon skada ni önskar att jag börjar med?IMG_4197.JPGIMG_4198.JPG IMG_4199.JPG   IMG_4200.JPGIMG_4191.JPG IMG_4193.JPG IMG_4195.JPG IMG_4192.JPG IMG_4196.JPG IMG_4180.JPG

1Comment
  • Löparkungen
    Posted at 16:10h, 19 mars Svara

    Hej!
    Det vore intressant att höra lite om benhinneproblem. Jag upplever att fler och fler “rutinerade” löpare också får problem med det. Hur undvika?

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.