fbpx
 

Barfota i november

Barfota i november

Började dagen med att hålla pass för fitness group på Fyrisfjädern. Vilket ös det blev, underbart sätt att börja veckan på. Efter passet åkte jag till Studenternas IP för att träna mitt egna pass för dagen. Lite mer öm än vanligt i underbenen, men inte så illa att det inte går att köra men ändå lite segt att de aldrig kan kännas helt bra. Det blev dock bättre ju längre jag kom in i passet, så jag får vara nöjd, extra roligt denna vecka är att vi ska till Västerås och träna på arena inomhus på onsdag. Älskar inomhusträning 🙂 !!

Men om vädret ska fortsätta såhär har jag inget emot att träna utomhus, jag kunde idag till och med varva ned efter passet utan skor, helt otroligt att de går i november månad, speciellt när det var frost på banorna i fredags.

IMG_9640.JPGSkön känsla att vara barfota på löparbanorna i November månad!

IMG_9643.JPGLycklig efter ett morgonpass på Studenternas IP. Teknik.Teknik.Teknik!!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.