fbpx
 

bakslag

bakslag

Vägen till toppen kommer inte bli spikrak, det är jag redan inställd på. Trots bakslag kommer jag att försöka tänka positivt för jag vet att det inte kommer gå snabbare för att jag bryter ihop för varje gång. Så idag är jag stark, trots att jag ligger här i min säng och har jätteont i min fot, så ont att jag inte ens kan gå till jobbet.

Igår gjorde jag debut på löparbanorna inomhus i Västerås. Det var fantastiskt kul och jag har längtat så länge. Inomhus ger en speciell känsla i kroppen.

Som vanligt är jag lite övertaggad och kör iväg för hårt på första intervallen. Men det känns ändå bra och jag springer 5st 200m innan setvila. Planen var att jag skulle springa 10st totalt, så 5st till efter setvila men vid första intervallen efter vilan börjar det kännas konstigt i höger fot. Någon slags krampkänsla i varje isättning. Aldrig känt detta tidigare. Testar en intervall till men sen kan jag inte fortsätta, ömhet så fort jag sätter i foten i marken. Jag försökte bara se det som något som skulle gå över om jag tog det lite lugnt och fokuserade på rehab efteråt. Men när jag kom hem till Uppsala och gick av bussen gjorde det riktigt ont. Foten hade kallnat och jag hade riktigt svårt att stödja mig på foten. Haltade rejält. Det som rasst till i fotleden samt under fotvalvet. Gick och la mig direkt när jag kom in och sedan i natt när jag vaknade hoppades jag på att det hade lugnat sig så testade gå lite fram och tillbaka i rummet, men nej! Det var värre. Klockan ringde sen kl.05 för att gå upp och ta mig till Gävle, men smärtan var precis likadan. Jag kunde inte sätta i foten normalt och det tog en evighet att bara ta mig till köket. Blev tvungen att sjukanmäla mig i Gävle på grund av detta. Nu ligger jag som sagt här och väntar på svar från kiropraktorn jag tidigare träffat då det är svårt att göra en vettig undersökning på sig själv. Positivt är att det inte ter sig som om något har gått av. Ingen svullnad, ingen rodnad eller värmeökning. Bara smärta. Jag får mer känslan av att det är något som ligger i kläm och när jag sätter i foten kläms det mer. Men frågan är vad det isåfall kan vara?

 

Just nu är jag mitt där i smeten någonstans – men det här är en process min kropp behöver gå igenom – och jag kommer komma desto starkare ut ifrån detta.

IMG_9620.PNG

2 Comments
 • Christian
  Posted at 21:52h, 07 november Svara

  Kämpa vännen! Hoppas foten har återhämtat sig och att du snart kan köra på för fullt igen! Styrkekramar från Nice 🙂

  • admin
   Posted at 20:00h, 26 december Svara

   Tack bästa du!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.