fbpx
 

Att springa i soluppgång

Att springa i soluppgång

Imorse ringde kl 05.15. Idag kändes det inte som mitt i natten som tidigare tisdagar. Jag klev upp och kände mig faktiskt ganska pigg, kanske var det för att jag faktiskt kom i säng strax efter 22 igår?!

Strax före kl 06 var jag på plats på PriMaten och flera morgonpigga löpare ramlade in en efter en. Vi körde igång med Spiral Stabilisering och därefter löpteknik. Idag sprang vi distanspasset längs med fyrisån. Vem behöver en fin strand och hav när man får se denna vackra soluppgång över Uppsala en tidig morgon i mars. Lite charmigt ändå!

IMG_4045.JPGIMG_4046.JPG  IMG_4047.JPG IMG_4048.JPG IMG_4049.JPG IMG_4050.JPG IMG_4051.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.