fbpx
 

Att leva löpning

Att leva löpning

Idag var jag hos min kiropraktor för andra gången tillsammans med min tränare. Mycket spännande att träffa Jesper och kul att få hjälp av någon som verkligen förstår det som jag och min tränare försöker att jobba mot, att skola om mig till en barfotalöpare. Jag har mycket att jobba med teknikmässigt. Vi gick igenom några grundläggande övningar idag och det var inte så lätt. Jag känner att det kommer krävas mycket tid för att få till detta. Men jag är otroligt motiverad och taggad för att nå mitt mål, och då behöver dessa bitar falla på plats.

En sak som fastnade hos mig från besöket hos Jesper var att jag behöver leva löpning, äta löpning, sova löpning. Allt under dagen behöver kretsa runt löpning om jag ska nå mitt stora löparmål. Och det tycker jag verkligen han har rätt i. Ska jag göra det, då ska jag göra det 100 %. Därför behöver jag stänga ned datorn nu och sova 🙂

Natti!23

2 Comments
 • Anna
  Posted at 13:52h, 29 oktober Svara

  Hej!
  Ville bara säga att jag älskar att jag funnit din fina blogg. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan löpning och det är så kul att läsa om andras passion för just löpning!!!

  Hejja dig 🙂

  • admin
   Posted at 20:02h, 26 december Svara

   Hej Anna.
   Vad roligt att du gillar bloggen. Vilka är dina favoritsträckor när du är ute och springer? 🙂

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.