fbpx
 

Att finna hopp

Att finna hopp

Att finna hopp. Det är precis det jag gjort under min första vecka här i Spanien. Den långa influensaperioden stressade upp mig, trots att jag försökte tänka positivt så kändes allt väldigt hopplöst. Dagarna gick utan förändring. Jag var mest orolig att jag inte skulle kunna åka med på träningslägret med klubben. Att missa det perfekta tillfället att träna en hel vecka med mina coacher hade varit det sista jag önskade. Men jag hade tur denna gång, fick bra medicin från läkaren och bara efter några dagar in på resan kunde jag återgå till normal träningsbelastning. Underbart. Som jag hade längtat.

En dryg vecka har nu gått och vi är halvvägs genom träningslägret. Under första veckan har vi fokuserat mycket på tekniken. Filmat och analyserat. Så intressant att koppla ihop känslan i steget med hur det faktiskt ser ut. Otroligt värdefullt under processen mot ett bättre rörelsemönster.

Utifrån veckans resultat har vi nu satt upp en planering för sommarens träning. Så skönt att ha en plan. Det har pendlat väldigt mycket senaste tiden och det har varit ett upplägg mer för dag för dag beroende på hur kroppen har känts. Nu har kroppen stabiliserats och pendlar inte lika mycket som tidigare vilket skapar goda förutsättningar för sommarens träning.

Den första veckan har verkligen inspirerat mig och mina tränare har varit fantastiska. Kan inte vara mer än tacksam!

Jag har nu precis kommit tillbaka till Hotellet efter ett pass uppe på arenan. Nu steker vi i solen 😀

IMG_2725Supergänget steker i solen mellan träningspassen.

IMG_2722

Jag ligger helt slut efter dagens ntervallpass och kikar på trestegshopparna. IMG_2690Mina favoritplagg!!

IMG_2721

Sjukt starka brudar i Upsala IF . Här laddar sprinters, kastare och hoppare för dagens kasttävling!

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.