Vidareutbildning i Spiral Stabilisering

Så spännande! Nu åker jag ner mot Prag för att vidareutbilda mig i Spiral Stabilisering. Jag har under våren gått steg 1 och steg 2 inom detta men nu åker teamet från Sverige ned och träffar självaste grundaren i Spiral Stabilisering, Dr Richard Smisek! Mina utbildningskollegor är redan i Prag, jag hade Hälsodag på Ekeby HC igår så jag kommer lite efter 🙂

På utbildningen kommer vi lära oss mer om Spiral Stabiliserings historia, få reda på pågående forskning inom området samt fördjupa oss i både anatomi och fysiologi. Vi kommer även fördjupa oss hur rörelse- stödjeorganen arbetar när vi går och springer. Och vad jag hört blir det massor av spiral stabiliseringsträning, löpning och spa mellan lektionerna 🙂 så spännande!

image

2 comments for “Vidareutbildning i Spiral Stabilisering

 1. ellinor
  2015/11/15 at 11:21

  Spännande!!! Lycka till och hoppas att allt går bra 🙂 (SÅ fina kläder också! 😉 heheh)
  kram från ellis

  • admin
   2015/11/15 at 22:10

   Tack snälla du <3 Hoppas du har det toppen i England!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *